3 روش خاموش کردن رایانه!

از وقتی در دوره آموزش رایانه که در محل کارم تشکیل می شد، شرکت کردم، به کار با رایانه خیلی علاقه مند شدم. چند ماهی طول کشید تا توانستیم رایانه بخریم.در خانه ما تنها کسی که با رایانه آشنا بود من بودم. بالاخره با کمک دوستان و آشنایان راهش انداختیم. اوایل فقط بازی می کردیم و فیلم می دیدیم. بعد از چند هفته کارت اینترنت خریدیم و به دنیای بیکران اطلاعات(!) وصل شدیم.

اما مدتی می شد که ویندوز بازی در می آورد و رایانه مرتب قفل می کرد. نرم افزارها بخوبی کار نمی کرد و خلاصه همه چیز به هم ریخته بود. بر حسب اتفاق روزی میهمانی به خانه مان آمد که مهندس کامپیوتر بود ما هم سر درددلمان باز شد و از کندی رایانه مان شکایت کردیم. دوستمان سرگرم کلنجار رفتن با رایانه بود که اظهار داشت: این رایانه، دفعه قبل درست خاموش نشده! گفتم:" ما رایانه را به 3 روش خاموش می کنیم: یا دکمه Power آن را نگه می داریم تا خاموش شود یا کلید صفر و یک پشت کیس را می زنیم. گاهی هم دو شاخه را از پریز بیرون می کشیم. کدامیک از این روشها بهتر است؟"

دوستمان که با تعجب به من نگاه می کرد، روش خاموش کردن صحیح رایانه را برایم توضیح داد و گفت: اگر می خواهید ویندوز سرحال و شادابی داشته باشید، بهتر است قبل از خاموش کردن رایانه به ویندوز فرصت بدهید تا کارهایش را جمع و جور کند.

وقتی رایانه را از پریز می کشید یا دکمه آن را می زنید. یک دفعه برق دستگاه قطع می شود و ممکن است به فایلهای ویندوز صدمه بخورد. بار بعد که رایانه را روشن می کنید. ویندوز با مشکل مواجه می شود. برای خاموش کردن رایانه بهتر است روی منوی start کلیک کرده، گزینه Shut Down ( در ویندوز XP ، نام این گزینه Turn Off computer ) را انتخاب کنید. آنگاه از فهرست ظاهر شده shut down ( در ویندوز Turn off XP ) را برگزینید. حال دکمه OK را بزنید و منتظر بمانید تا رایانه به طور کامل خاموش شود.

اگر قصد راه اندازی مجدد( restart ) رایانه را دارید در همان فهرست کافی است به جای Shut Down ( یا Turn Off )، گزینه restart را انتخاب کنید. بهتر است همیشه بعد از خاموش کردن رایانه، دکمه صفر و یک پشت کیس را بزنید یا آن را از پریز بیرون بکشید تا تغییرات احتمالی در فرکانس برق شهر، خدای نکرده! باعث سوختن قطعات داخل رایانه نشود.

برگرفته از روزنامه جام جم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد